Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 24.99€ (εντός Ελλάδας). Κόστος αντικαταβολής + 1.90€.
X
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

  • Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας):

Πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας  ( τα έξοδα αντικαταβολής κοστίζουν 1,90 ευρώ και χρεώνονται ανεξαρτήτως συνολικού κόστους παραγγελίας )

  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (ALPHABANK), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.
  • Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass:
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass, για την πληρωμή της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημά μας.

Ασφάλεια Πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Πληρώνετε με μετρητά ή κάρτα

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές  ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Τρόποι πληρωμής