Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 24.99€ (εντός Ελλάδας). Κόστος αντικαταβολής + 1.90€.
X
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων ΟΑΕΔ

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Η εξαργύρωση των επιταγών χορήγησης βιβλίων ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο φυσικό κατάστημα για τα άμεσα διαθέσιμα βιβλία. 

Η εξαργύρωση των επιταγών δεν γίνεται για τηλεφωνικές και online παραγγελίες

Ηλεκτρονική Επιταγή

Η «Επιταγή Αγοράς Βιβλίων» που έχουν στην κατοχή τους οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι αυτών ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία και ο αποκλειστικός σκοπός της είναι η ανταλλαγή της αποκλειστικά για την αγορά βιβλίων κάθε είδους, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Η Επιταγή δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για την αγορά σχολικών ή άλλων ειδών που τυχόν πωλούνται στα καταστήματα των παρόχων.

Η οικονομική αξία της επιταγής ανέρχεται σε 20,00€

Μία επιταγή μπορεί να ανταλλαχθεί για την αγορά περισσοτέρων του ενός βιβλίων.

Για την αγορά ενός βιβλίου, του οποίου η τιμή υπερβαίνει την αξία μίας επιταγής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επιταγές του δικαιούχου και ωφελουμένων του.

Τα   βιβλία   διατίθενται   στους   δικαιούχους/ωφελουμένους   του   προγράμματος   με υποχρεωτική έκπτωση 10% στην ΑΡΧΙΚΗ τιμή λιανικής πώλησης.

Στην περίπτωση που η τιμή του βιβλίου ή των βιβλίων (μετά την έκπτωση, όταν απαιτείταισύμφωνα με την παρ. 6) υπερβαίνει το ύψος της Επιταγής ή των Επιταγών του δικαιούχου καιτων ωφελουμένων του, την επιπλέον διαφορά υποχρεούται να καταβάλει ο ίδιος ο δικαιούχοςκατά την αγορά του βιβλίου χωρίς καμία υποχρέωση του ΟΑΕΔ.

Για την εξαργύρωση είναι απαράιτητη η επίδειξη  ταυτότητας ή διαβατηρίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 24.08.2020 έως 31.12.2020

 

 Για περισσότερες πληροφορίες δείτε  εδώ: 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας